Čime se to sve služio trener Marseillea sinoć?

Sve za uspjeh kluba

Čime se to sve služio trener Marseillea sinoć?

E. Škorić

Marseille je sinoć s 5:2 pobijedio Leipzig u revanšu četvrtfinala Evropske lige, a u polufinalu će igrati protiv Leipziga.

Marseille je u Njemačkoj poražen s 1:0, ali je u revanšu francuski tim slavio s 5:2 i plasirao se dalje. Briljirali su domaći sinoć na Veledromeu, no čini se da se na sve mislilo.

Trener Marseillea Rudi Garcia bio je u potpunosti posvećen rezultatu, pa je bivši trener Rome u jednom trenutku dječaku zaduženom za sakupljanje lopti rekao nekoliko stvari pored aut-linije.

Iako se ne vidi šta je Garcia rekao dječaku, pretpostavlja se da mu je 'naredio' da malo sporije dobacuje lopte igračima Leipziga, a na kraju su svi zajedno slavili veliku pobjedu Marseillea.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti