Cimirot: Interes postoji, zvaničnih ponuda još nema
Foto: EPA

Bh. reprezentativac odgovrio na špekulacije

Cimirot: Interes postoji, zvaničnih ponuda još nema

Bh. reprezentativac i standardni prvotimac grčkog PAOKA-a, Gojko Cimirot, je već neko vrijeme na meti špekulacija o mogućem transferu u Bundesligu.

Špekulisalo se da je za usluge nekadašnjeg veznjaka Sarajeva zainteresovano nekoliko njemačkih klubova poput Werdera i Hoffenheima.

I sam Cimirot je sada potvrdio da su glasine o interesu njemačkih klubova bile tačne, ali i da još uvijek nije pristigla ni jedna zvanična ponuda.

"Prije početka priprema je bilo interesa iz Njemačke, ali nije bilo zvaničnih ponuda. Da budem iskren, ja i ne želim da idem. Posvećen sam PAOK-u, ali, naravno, nikad se ne zna šta se može desiti u budućnosti ako bude nekih atraktivnih ponuda", izjavio je Gojko Cimirot za grčki portal Belleto.

Potražite više informacija na temu Super League:

Gojko Cimirot je karijeru počeo u Leotaru iz Trebinja, odakle dolazi u FK Sarajevo 2013. godine, a nakon sjajnih partija u ekipi s Koševa 2015. godine prelazi u grčki PAOK.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi