Veznjak bh. reprezentacije

Cimirot: Nismo igrali baš najbolje, ali bitno je da smo pobijedili

Midhat Šljivak

Gojko Cimirot odigrao je kompletan meč u trijumfu Bosne i Hercegovine u Belfastu protiv Sjeverne Irske (1:2).

Nakon trijumfa naše selekcije Cimirot je jako zadovoljan postignutim rezultatom.

"Mislim da je najbitnije da smo pobijedili utakmicu. Važna pobjeda za nas, iako nismo odigrali baš najbolje", rekao je Cimirot, te je dodao:

"Od samog starta se igrala njihova igra. Morali smo to prihvatiti i igrali smo na te duge lopte. Tako smo morali igrati da bismo išta napravili".

Cimirot ističe da će meč protiv Austrije biti posve drugačiji.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Imamo nekoliko dana odmora da se pripremimo za tu utakmicu. Znamo da nas čeka teška utakmica. Oni igraju suprotan stil od Sjeverne Irske i mislim da će nam biti lakše igrati", rekao je Cimirot.

Top Komentari

Asterix
E moj Cimirot ja na tvome mjestu nebi ni davao izjave bilo kakve,potrci malo pa pricaj,ja bi Krunica na njegovo mjesto odmah uvrstio nije Cimirot kalibra za A selekcije
14 15
MirzaBarucic
Cimirotu je mjestu u Zvijezdi 09. Lik je odigrao KA-TA-STRO-FAL-NO protiv S. Irske.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti