Cimirot povrijedio aduktor, slijedi pauza

Nesretan debi u dresu novog kluba

Cimirot povrijedio aduktor, slijedi pauza

Reprezentativac BiH i novi fudbaler PAOK-a Gojko Cimirot neće po dobrom pamtiti debi u dresu kluba iz Soluna.

Dojučerašnji igrač Sarajeva je na utakmici protiv Xanthija doživio povredu aduktora, zbog koje će biti primoran neko vrijeme izbivati sa terena. Povreda ga je, također, spriječila da dobije poziv za predstojeće utakmice naše najbolje selekcije protiv Belgije i Andore.

Iako se u pojedinim grčkim, ali i domaćim medijima mogu pročitati najave da će Cimirot pauzirati šest do osam sedmica, još uvijek nije tačno utvrđeno koliko je povreda zaista ozbiljna.

Podsjećamo, Cimirot je zbog pomenute povrede teren napustio u 24. minuti utakmice sa Xanthijem, koja je okončana najnepopularnijim rezultatom (0:0).

Potražite više informacija na temu Super League:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.