Pomoćnik Roberta Prosinečkog

Ciprić: Bez Kolašinca protiv Armenije

Pomoćni trener reprezentacije BiH Gordan Ciprić obratio se novinarima uoči predstojećih kvalifikacijskih utakmica.

Naša selekcija 23. marta na startu kvalifikacija za Euro 2020. godine dočekuje Armeniju, a tri dana kasnije Grčku, a uoči predstojećih utakmica u našem taboru vlada optimizam i nada da se može nastaviti tamo gdje se stalo u Ligi nacija.

Jučerašnji trening nisu odradili Kolašinac i Pjanić...

"Pjanić nije imao nikakvih ozbiljnih problema, on će trenirati danas, dok nam je Sarić definitivno otpao i ostat će na terapijama. Što se tiče Kolašinca, ni on neće moće igrati protiv Armenije, ali se nadamo da će biti spreman barem za Grčku."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Atmosfera je, kaže Ciprić, na visokom nivou.

"Razgovarali smo sa svim igračima, što nam je izuzetno bitno radi atmosfere. Kod njih se vidi motiv da u ovaj ciklus kvalifikacija krenemo maksimalno ozbiljno, jer prostora za kiks nemamo, moramo pobijediti", istakao je Ciprić prilikom obraćanja novinarima. 

Top Komentari

Sljopa
Izgleda da Kolašinac nemože odigrati 3 utakmice bez povrede
2 0
Adnanos
Neodredjuje on sam ali mi je ovo sve sumnjivo. Za Arsenal igra kad je i povrijeđen a izgleda da i žuti želi sa istim timom da igra koji je igrao ligu nacija. Sto znaci da i nezali ako kolasinac neigra.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi