Ćiri opustošili vikendicu: Do sada su dolazili sitni lopovi, ovaj put profesionalci...
FOTO: EPA

Na meti vikendica nekadašnjeg selektora naše reprezentacije

Ćiri opustošili vikendicu: Do sada su dolazili sitni lopovi, ovaj put profesionalci...

S. Mlaćo

Nekadašnji selektor naše repezentacije Miroslav Ćiro Blažević našao se na meti lopova.

 Naime, nepoznati počinioci provalili su u vikendicu Blaževića u Kraljevici i otuđili veću količinu novca i dragocjenosti..

Popularni Ćiro nije skrivao razočarenje u razgovoru za Novi list.

"Znali su mi provaliti, ali to su bili neki sitni lopovi, tražili dresove... Ja im poslije ostavio poruku, objasnio gdje stoje ključevi da ne razbijaju bez veze. E, ovi su bili baš profesionalci. Tačno su znali šta i gdje traže. Znali su, recimo, mjesto u zidu iza ormara gdje se nalazi sef. Najprije su probali iskopati cijeli sef, ali nisu uspjeli pa su u priboru u podrumu pronašli bor-mašinu, poslužili se i obavili posao do kraja... Šta je bilo u sefu? Lova, dosta love, ali odnijeli su i jedan suprugin prsten, vrijedan 100 hiljada franaka (170 hiljada KM), koji sam joj kupio u Parizu poslije osvajanja povijesne bronze na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. To je švicarski sef, nije ga lako razvaliti, bio sam uvjeren da je to nemoguće".

Također je dodao da mu je ukraden i jedan pištolj koji mu je poklonio Gojko Šušak.

Top Komentari

HRASNO_1921_HRASNO1921
Procitas izjavu i shvatis koji je ovo svjetski prevarant i manipulator, u vikendici drzi velike kolicine novca i dragocjenosti a vamo im ostavio kao kljuceve da ne razbijaju stakla bezveze, ĆIRO PEDERU
16 5
Cuj koje taj koji ostavlja novac i nakit u vikendici, jos im ostavlja i kljuc da ne bi obijali vikendicu, Ciro ne lazi molimte, Ciro je pravi kameleon uvijek mijenja boju koze u skladu sa okolinom i stuacijom, nedavno je taj isti Ciro izjavio da ce se Crvena Zvezda ravnopravno nositi sa PSG, Liverpoolom i Napolijem, pa eto vidjelo se Zvezda primi od PSG 6 golova a protiv Napolija se branili svih 90 minuta na Marakani da bi osvojili jedan bod, Ciro je u Hrvatskoj veliki Hrvat, u Bosni je Ciro veliki Bosanac a u Srbiji Ciro je veliki Srbin, e pa Ciro dosta je i od tebe.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi