Ćiro se ne šali: Ma Rebić je najbolji napadač Evrope!
Bivši selektor BiH nahvalio je Rebića, rekavši da je najbolji napadač Evrope, a da je tako hvalio i Luku Modrića kada mu mnogi nisu previše vjerovali

Hvali napadača Frankfurta

Ćiro se ne šali: Ma Rebić je najbolji napadač Evrope!

E. Škorić

Bivši bh. selektor dao je zanimljivu izjavu i pomalo zbunio one koji su je pročitali, ali tvrdi - nije šala.

Uoči utakmice Hrvatska - Engleska na Rujevici, koja je završena bez pogodaka, Ćiro je hvalio napadača Frankfurta Antu Rebića.

"Stvar je individualnoga pristupa igrača; nekoga boli ‘ona stvar’ što nema publike i on to ne primjećuje, dok drugi pak traže onaj neophodni impuls s tribina. Selektor najbolje zna kako njegovi igrači doživljavaju ovakav ambijent. Njegova je dužnost upozoriti da ih u tim abnormalnim uvjetima gleda cijeli svijet i evocirati sve kako bi se taj objektivni hendikep što je moguće više anulirao", ističe Blažević, prenosi Večernji.

Onda je ispalio kako je Rebić najbolji napadač Evrope.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Ante Rebić za mene je u ovom trenutku najbolji napadač u Europi! Da, ozbiljan sam, kao i kada sam svojedobno govorio kako je Modrić najbolji na svijetu, a malotko je u to vjerovao. Rebić je moderan, rezistentan napadač koji ima i startnu i reaktivnu brzinu; ostavlja suparnika iza sebe u početnoj fazi sprinta, a onda je u stanju i dodatno ubrzati", naglašava Ćiro.

Promo

Top Komentari

casimiro
jest poslije dzeke,mbapea,messia...da ne nabrajam sad.I mandzukica naravno..Trebao on jos 4 para koznih gaca da podere da bi bio blizu ovih..Ali to je ciro!
22 5
Ibro
Zar ovaj jos nije krepo?
2 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi