I Ćiro suzu pustio zbog Modrića

Emotivni Blažević

I Ćiro suzu pustio zbog Modrića

O. Lekić

Hrvatski fudbaler i veznjak Reala, Luka Modrić, proglašen je za najboljeg igrača svijeta po izboru Međunarodne fudbalske federacije.

Njegov pobjednički govor rasplakao je legendarnog kapitena Vatrenih, Zvonimira Bobana, ali ne samo njega.

Naime, suzu je pustio i nekadašnji selektor Hrvatske i Bosne i Hercegovine, Miroslav Blažević, koji je za 24sata.hr izjavio:

"Kada sam vidio da Luka priča o Zvonimiru i da on zbog toga plače, morao sam zaplakati. I mene su preplavile emocije", rekao je legendarni Ćiro.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ovo je zapravo veličanstveno. Luka može biti uzor budućim naraštajima Hrvata. Pokazao je kako iz jedne neimaštine i svega što je prošao napraviti nešto veliko, najveće. On je na tronu, najbolji je na svijetu i to je nešto za šta mu se moramo nakloniti", dodao je trener svih trenera.

Top Komentari

@dn@n
Ma cijeli svijet je na nogama, ne možemo doći sebi nikako, ja noćima ne spavam od sreće :%
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi