Ciro Immobile objasnio kako provodi dane u kućnoj izolaciji

Poslao apel građanima Italije

Ciro Immobile objasnio kako provodi dane u kućnoj izolaciji

E. Čaušević

Zbog pandemije koronavirusa nastao je veliki haos u Evropi, a još uvijek najteža situacija je u Italiji.

Sjever Italije je žarište ovog virusa i situacija iz dana u dan je sve teža. Italija je po broju smrtnih slučajeva prestigla i Kinu gdje se i pojavio ovaj ovaj virus prije nekoliko mjeseci.

Nakon svega oglasio se i napadač Lazija, Ciro Immobile, koji je poslao apel građanima Italije da se pridržavaju svih pravila, te da ne napuštaju svoje domove u narednom periodu.

"Govorim svima da ostaju kući zbog svog zdravlja. Siguran sam da će ovo brzo proći i da ćemo izaći jači iz svega. Moramo ostati kući zbog svoje porodice i nama bliskim ljudima. Dosta ljudi se brine da će ostati bez posla i moramo im dati podršku koliko god možemo", poručio je Immobile i dodao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U kući se snalazim da pomognem djeci oko zadaće, a onda se trudim da odradim dva treninga dnevno. Ponekad igram igrice samo kako bi vrijeme bre prošlo. Drago mi je što toliko vremena provodim s porodicom i nikada nije bilo ovako i to je jedina pozitivna stvar u svomu ovome".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi