Ciro Immobile se digao iz pepela i "prati" SMS-a u Premier ligu?

Dvojac Nebeskoplavih seli u London?

Ciro Immobile se digao iz pepela i "prati" SMS-a u Premier ligu?

Fenomenalni Ciro Immobile ipak nije prevara od igrača, kako su to neki zaključili nakon njegovih neslavnih epizoda u Španiji i Italiji.

Immobile je, naime, nakon sjajne sezone u dresu Torina prešao u Borussiju Dortmund 2014. godine. Ipak, nije se proslavio, pa je uslijedila posudba u Sevillu u kojoj su stvari krenule još gore po njega.

Međutim, u Laziju su vjerovali u njegove golgeterske sposobnosti, pa su ga odlučili dovesti na Olimpico 2016. godine, a on im se ove sezone itekako odužio. Proigrao je Immobile kao nikada u karijeri i u Seriji A postigao čak 29 golova u dresu Nebeskoplavih.

U samom je vrhu liste najboljih strijelaca Evrope Ciro Immobile, a njegove sjajne igre bi mu mogle donijeti transfer karijere. Naime, britanski mediji prenose da bi Ciro Immobile mogao ovog ljeta preći u redove Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, Mirror je saopštio da je Tottenham spreman izdvojiti oko 120 miliona eura da u paketu dovede Sergeja Milinkovića-Savića i Ciru Immobilea. Ne čudi interes Pijetlova za popularnog SMS-a pošto je srbijanski veznjak postao zaista "tražena roba" širom Evrope, ali izgleda da je Tottenhamu posebno za oko zapao i sjajni Immobile.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi