Immobile se ipak vraća za najvažniju utakmicu sezone?

Propustit će naredne dvije, ali...

Immobile se ipak vraća za najvažniju utakmicu sezone?

Najbolji strijelac Serije A Ciro Immobile doživio je nesretnu povredu početkom sinoćnjeg susreta sa Torinom, u kojem je Lazio slavio sa 1:0.

Immobile je teren napustio u 14. minuti sa bolnom grimasom na licu i prve prognoze su bile da će zbog povrede mišića propustiti ostatak sezone u Seriji A.

Međutim, sreća u nesreći za Lazio u ključnom dijelu sezone mogla bi biti informacija da će Immobile najvjerovatnije biti spreman za meč posljednjeg kola Serije A protiv Intera, direktnog konkurenta za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Italijanski napadač će biti odsutan najviše 15-ak dana i sigurno će propustiti utakmice protiv Atalante i Crotonea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Lazio trenutno zauzima četvrto mjesto na tabeli sa četiri boda više od petoplasiranog Intera i u dobroj je poziciji da se plasira u Ligu prvaka nakon 11 godina čekanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi