Atletska staza na stadionu u Čitluku pod vodom, susret neće biti odigran?
FOTO: K .Dedić

Široki Brijeg dočekuje Željezničar

Atletska staza na stadionu u Čitluku pod vodom, susret neće biti odigran?

Haris Zilić

Duel 20. kola WWin lige između Širokog Brijega i Željezničara pod velikim je upitnikom jer je stadion u Čitluku u veoma teškom stanju nakon oblinih padavina koje su protekle noći zahvatile jug naše zemlje.

Podsjetimo, zbog rekonstrukcije stadiona Pecara u Širokom su odlučili da domaće utakmice privremeno igraju na stadionu Bare u Čitluku.

Malo više od sat vremena prije početka utakmice, slike koje dolaze iz Čitluka nisu nimalo optimistične.

Iako je kiša slabijeg inteziteta, stadion je natopljen vodom, a problem je i atletska staza koja kompletna pod vodom, odnosno prostor gdje se nalaze klupe sa rezervnim fudbalerima.

Čeka se još uvijek zvanična odluka, ali kako stvari stoje meč u Čitliku će biti odgođen, trebao je početi u 13 sati.

Oglasi

Na ovom stadionu domaće mečeve je tokom radova Pod bijelim brijegom igrao Zrinjski i može se reći da je teren bio u odličnom stanju nakon određenih korekcija.

Zanimljivo da na Barama Široki Brijeg novi meč treba igrati već u srijedu. Riječ je četvrtfinalu Kupa BiH protiv Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Obzirom da je za 15 dana i žrijeb trećeg dijela prvenstva tačnije, sezona ulazi u treći dio, moraju se znati startne pozicije svih klubova, tako da će i to stvoriti problem oko novog termina ove utakmice koja mora biti odigrana u naredne dvije sedmice.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
za zelju je sfedno ni u vodi nina travi lopte sutnut neznaju
2 1
hzsg
Bilo je puno gorih terena, pa au se utakmice igrale. Ako budu isti aršini utakmica će se igrati.Medjutim znamo da je željkan privilegovan, pa ostaje da vidimo šta će biti.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi