City, ali i Bayern saznao katastrofalne vijesti: Sane mora na operaciju i bit će dugo van terena
Sane se povrijedio u utakmici protiv Liverpoola

Nijemac neće igrati do početka naredne godine

City, ali i Bayern saznao katastrofalne vijesti: Sane mora na operaciju i bit će dugo van terena

S. Pašalić

Leroy Sane sigurno ovog ljeta neće preći u Bayern nakon što se povrijedio u utakmici koju je Manchester City igrao protiv Liverpoola.

Bavarci su jako loše trgovali u ljetnom prelaznom roku pa su tako u klub stigli samo Benjamin Pavard i Lucas Hernandes, ali su ostali bez Jamesa Rodrigueza, Francka Riberyja i Arjena Robbena.

Iz tog razloga Bayern je tražio pojačanje koje bi nadomjestilo ove odlaske i našao ga je u igraču Manchester Cityja, te je praktično od početka prelaznog roka on bio meta broj jedan ovog kluba.

Prošle sedmice se činilo da će se stvari konačno riješiti u korist bavarskog kluba i pisalo se da je Sane praktično na korak od prelaska u njemački klub, ali je onda uslijedio veliki šok.

Ofanzivni vezni igrač Cityja se povrijedio u ranoj fazi utakmice Superkupa protiv Liverpoola, a sada stiže vijest da će dugo vremena biti van terena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, Građani će biti bez Sanea prvih šest mjeseci nove sezone s obzirom da će on morati na operaciju prednjih križnih ligamenata desnog koljena.

Bayern tako nije mogao dobiti gore vijesti pred početak nove sezone koja počinje narednog vikenda, te će se morati okrenuti nekim drugim igračima kako bi pojačali svoj tim do kraja prelaznog roka.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

mersaa2
Kad ih stisne ne mognu nikog naci pa na kraju plate parizu 180 m za neymara
1 1
AmarS
Ovih dana toliko pišete o Džeki i o njemu,pitanje je zašto?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi