7

Komentari (7)

Mele
Danas Pep na klupi ostavio sbe koji su harali u polufinalu sa Psg. Poslije uvodi, mjenja, ali prekasno, uzese gosti bodove. Mendy mu igra u veznom redu i na krilu a Silva na klupi. Mozda ih cuva za finale..
Vela82
Da hoce ovo isto uciniti i na Ligi prvaka
MethodMan
Chelsea osvaja ligu prvaka davno sam reko još otkad su prvi u grupi završili
huizju
Sta ima predvidljivi
Barca.forever
Eto Chelsea osvojio :)
Eno30
Kad covjek vrati unazad ovu istu ekipu vodzenu Lampardom bili su neprocjenjivi toplo hladno igrali ni na mapi nisu bili da sa igrom mogli biti medzu top 4 ekipe. I onda dolazi Tuchel istu tu ekipu preporodi gaze skoro sve dovede ih na 3 mjesto igraju finale lige prvaka igraju finale kupa. Sta drugo recu nego bravo Chelsea bravo Tuchel. Nisam vas navijac ali zelim vam srecu da ostanete 3 na tabeli da osvoite kup i da uzmete ligu prvaka...
Sierra_Leone1946
BRAVO CHELSEAA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.