City jeste pobijedio, ali priča se o onom što su napravili Son i Alli

Fantastični potezi

City jeste pobijedio, ali priča se o onom što su napravili Son i Alli

Midhat Šljivak

Manchester City je danas pobijedio Tottenham sa 1:0 pogotkom Phila Fodena.

Imao je Tottenham svoje šanse u ovom meču. Međutim, nisu uspjeli zabiti gol kojim bi ponovo zagorčali život Građanima, ovog puta u borbi za titulu.

Nakon utakmice se međutim više priča o onom što su napravili Heung-min Son i Dele Alli, koji su imali fantastične poteze.

Son je u finišu prvog poluvremena napravio fudbalere Cityja smiješnim. Uzeo je loptu na svojoj polovici i napravio je dar-mar kroz odbranu.

Međutim, nije uspio postići gol. Ederson je uspio da izađe na vrijeme sa gola i da zaustavi njegov udarac i na taj način spasi City.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Delle Alli je sa druge strane imao fantastičan dribling. Petom je probacio loptu kroz noge Bernarda Silve i definitivno je ovo bio jedan od najboljih poteza na utakmici.

Ovako je to izgledalo:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi