City nudi dobar ugovor Pogbi, profitirat će i Juve

Francuz sve bliže Cityju

City nudi dobar ugovor Pogbi, profitirat će i Juve

Edmir Škorić

Sve se intenzivnije piše o mogućem transferu Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester City.

Pogba je meta mnogih evropskih velikana i ne treba da iznenadi ako na ljeto ode iz Juventusa.

Za francuskog reprezentativca najviše se bori City, koji je navodno spreman da mu da bogat ugovor, prema kojem bi ovaj sedmično zarađivao 250.000 funti.

Očekuje se da Juve Pogbu proda za iznos od oko 70 miliona funti, a 22-godišnjeg veznjaka žele još Real Madrid i PSG.

Potražite više informacija na temu Premier league:

City je spreman Juventusu da ponudi novac i Yayu Tourea za Pogbu, koji bi zaista dobro profitirao ukoliko potpiše za Građane.

Pogba ima ugovor s Juventusom do ljeta 2019. godine, a u Manchesteru je već igrao, ali Unitedu, odakle je 2012. godine u slobodnom transferu otišao u Juventus.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.