28

Komentari (28)

FreedomBH
Jedina smo mi nacija u svijetu da prijateljske nista ne znace. Pogledas neke druge repke jedan Bruno Fernandes moze igrat za Portugal protiv Qatara, samo kod nas das sansu 11 novi igraca i naravno da smo tu gdje jesmo. Begovic u pravu sto je prozvao ljude iz saveza, ne pravde ima koliko hoces.
Prvo kako najvaznije Begovic je sam napustio reprezentaciju BH jer ne zeli da bude rezerva golmanu Sehicu, da je htio biti rezerva i cekati eventualni kiks ili povrijedu Sehica, naravno da bi opet bio prvi golman, ali nije fer izgurati sa gola Sehica zato sto brani dobro za reprezentaciju BH, nije bitno gdje koji golman brani ako on pruza dobre partije u BH reprezentaciji. Begovic toliko veliko misljenje ima o sebi tako da on ne vidi nikog drugog osim sebe. Kad su zvali prvi put Begovica da brani za reprezentaciju BH, on je postavio ultimatum ili prvi golman reprezentacije BH ili nece dolaziti i tako su izgurali sa gola Hasagica da bi Begovic bio prvi golman. Begovicu ne smeta biti rezerva u Chelsea, Milan i Evertonu ali mu zato smeta biti rezerva u reprezentaciji BH. Dobro bi bilo da reprezentacija BH ima dva golmana Sehica i Begovica, ali nazalost Begovic ne zeli da bude rezerva, zato ko god staje na strani Begovica nije uopste u pravu.
FreedomBH
Poredit Milan ( Donarumu) Celzi( Cortous) medju najboljim golmanima danasnjice sa Sehicem stvarno si lud . Branit u jednoj Italiji, Engleskoj I drugoj Turske pravo je poredjenje. I bolje mu je sto nece da brani jer svako normalan bi isto uradio. To isto ko da bi stavio Spahica na klupu i ubacio Sunjicu u prvu za tebe bi bilo u redu.
Vrbaski
Ovdje 2 čovjeka sa 5 profila pljuju po reprezentaciji i našim momcima samo zbog izjave Begovića koji je od****n iz repke jer je birao utakmice. Zašto taj isti Begović nije digao glas protiv Begića i menadžera dok je bio član iste. Sad kad ti isti menadžeri ne mogu reklamirati igrače iz PL preko reprezentacije onda plaćaju štetočine da pljuju po reprezentaciji.
Kremenko
Digao je glas jer je dugo trpio. Nije mu dobar timing. Ali kad je vidio Vasilja na golu i ostatak ebay ekipe plus puste tribine nije izdržao. Da je Kovačevič bio na golu em je dobar golman em je mlad onda sam siguran da Asmir nebi reagovao. Ovako ovo je bila ebay revija.
Kremenko
Da dopunim, Begić je i eliminisao Begovića ovo je samo nastavak.
Vrbaski
Pa ja i pitam, zašto je trpio ako se smatra poštenjačinom. Birao je utakmice, odbio ići na Kirin kup. A ruku na srce primao je smiješne golove kad je bio pozivan. Vasilj je mlad i perspektivan a Kovačević će biti prvi golmankroz par godina.
Vrbaski
Sam je on sebe eliminisao i kod igrača jer je ters a kod selektora jer je birao utakmice.
BogatiDijasporac
Jb'o majku, covjek kad vidi komentare, tacno i ne zasluzujemo bolje. Budite nekad pozitivni u p.m.
Kremenko
U pravu si ali je savez sam sebi skočio sa ovim pristupom Kuvajtu, i izborom igrača po ebay principima. Teško je žmiriti na sve što mafija radi.
BogatiDijasporac
@Kremenko Ovo je Dzeksonu posljednja prilika da zaigra na SP-u i uradicu sve da ga sa tribina podrzim. Tako ja razmisljam.
Kremenko
@BogatiDijasporac slažem se sa tobom. Horor u Savezu traje dugo i sad nije vakat za obračune. Ne samo zbog Edina već cjelokupne situacije u i oko zemlje.
Vrbaski
Vrbaski
Bravo, tako govore istinski patrioti za razliku od ebay fanaticosa
celikze
Paracinski platini kapiten hahhhah oprosti se kao kapiten biti ces upamcrn levatu
BogatiDijasporac
@celikze Nemojte nam vi i Zenice o fudbalu, kantonalne vam lige.
celikze
sam nick ti kaze koliki si seljoberrrr na kvadrat
CrveniBar
Energetski spremni, moralno na visini zadatka, psiholoski odmorni, veceg demagoga i supljaka od Nalica nema u svijetu trenera. Ali u odnosu na Konjica Nalic dodje kao voditelj cnna
Kremenko
Tepka i PL su privatna filijala
Kremenko
Ebay reprezentacja. Vico u zatvot
shokato
Zovete pobjedu protiv Kuvajta korektno odradjenim poslom ,tuzno i zalosno ......kuvajt ,juzni sudan ,mali , burkina faso ....drzave u kojima je fudbal hobi ,uzmu godisnje odmore dodju odigraju KOREKTNO utakmicu protiv vas LAFO profesionalaca .... Nalic ionako ne igra u svom klubu samo je Vicin igrac dok se proda...SAVEZ-MAFIJA
King_Kenny
...Civic kapiten reprezentacije HAHAHAHAHAHAHAHA...pa moze li nize od ovoga,taj momak je zalutao u reprezentaciju i u fudbal uopste,fulio covjek sport,ima dvije lijeve noge...a tek izjava ovog lika kako je 1:0 protiv raspalog Kuvajta korektno odradjen posao,kao da su Brazil,a ne Kuvajt,a i njima su jedva i taj jedan gol ugurali...moj levatu...ali kako nesto i ocekivati od ekipe u kojoj ti igras,nikad za tebe nisam ni cuo,nemam pojma ni gdje igras,anonimus totalni...
Bavarac1312
Odavno smo mi dotakli dno, iz kojeg daj Bože da izađemo. Lobi menadžera i punjenje privatnih džepova ljudi koji se kriju iza Saveza. Jučer reprezentacija RS 2 - 0 od Irske. Guranje Vićinih pulena, sve mlađe kateforije, pozive dobivaju djeca iz RS-a. Do kad ćemo trpiti privatni savez bilo kojeg pojedinca? Do kad će nam u fotalji sjediti nesposobni uh*ebi koji nam reprezentaciju dovode ba najniže grane.
konjnakvadrat
Momak je dobar insan vidi se na njemu ,nije ufuran a da nije kapacitet za repku,nije
King_Kenny
@Bavarac1312 ...i jos onaj tokmak se sprda i govori kako je mlada reprezentacija fenomelano odigrala i da je prezadovoljan sa 0:2...prodali su nasi lopovi reprezentaciju za sitne pare da je ovi cetalji unistavaju...sve je krenulo jos od tjeranja Safeta,kome su jedva cekali 2 lose utakmice da ga otjeraju jer su vidjeli da je BiH reprezentacija jaca od Srbije,a rame uz rame sa Hrvatskom...doveli nesposobnog Bazdarevica koji je upropastio 2 kvalifikaciona ciklusa sa nasom najjačom ekipom u historiji...a evo dokle su nas srozali da nemamo pobjedu 20 utakmica i da se raspali Kuvajt jedva pobjedjuje 1:0...
CrveniBar
Smij se ti, ali vidjet ces da moze i nize. Na sta su ovi nasi spremni ne mozemo ni sanjati!
CrveniBar
A onaj tokmak je za Jagomir
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.