Čivić: Ravnopravno se možemo nositi sa Slogom

Član NK Zvijezda za SportSport.ba

Čivić: Ravnopravno se možemo nositi sa Slogom

S. Mlaćo

Pobjedu nogometašima Zvijezde u prvom kolu nove sezone Prve lige Federacije BiH  protiv Igmana iz Konjica (1:0) donio je Muharem Čivić.

Prelijepim udarcem iz slobodnjaka Čivić je matirao domaćeg golmana, za ispostavit će se kasnije i konačan rezultat meča.

Ovaj nogometaš u ljetnom prelaznom roku na Banja Ilidžu je stigao iz redova NK Travnika, te odmah pokazao da će biti veliko pojačanje za tim Nermina Šabića.

"Najbitnija su tri boda, nije bitno ko je strijelac. Tri boda su dodatno vjetar u leđa i mislim da smo svi odgovorili našim zadatcima i odradili dobar posao ekipno", kazao je Čivić za SportSport.ba.

Prava nogometna euforija vlada ovih dana u Gradačcu. Na megdan Zvijezdi stiže favorizovana Sloga iz Simin Hana.

"Sigurno je da to derbi kola. Ekipa Sloge se pojačala sa dosta dobrim igračima, ali mislim da možemo ravnopravno da se nosimo sa njima i da slavimo pobjedu u subotu", jasan je 24-godišnji prvotimac Zvijezde.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Očekuje se da će tim sa Banja Ilidže u subotu imati veliku podršku svojih navijača.

"Pobjeda u gostia je probudila navijače Zvijezde i sigurno da podrška neće izostati pred novim izazovom", istakao je Čivić.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi