Ćivić strijelac u ubjedljivoj pobjedi Sparte

Praški tim slavio s 5:0

Ćivić strijelac u ubjedljivoj pobjedi Sparte

Sparta iz Praga u sklopu priprema za drugi dio sezone odigrala je prijateljski meč protiv Vltavina.

Češki velikan je protiv trećeligaša na kraju, očekivano, slavio s uvjerljivih 5:0, a jedan od strijelaca u pobjedi tima iz Praga bio je i naš reprezentativac Eldar Ćivić.

Do prednosti Sparta je došla već nakon sedam minuta igre golom Drchala, a isti igrač je u 25. minuti povisio na 2:0. Na tome Sparta nije stala, nastavila je prijetiti, što se isplatilo u 35. minuti kada treći gol na meču postiže naš Ćivić.

Nakon što se pri vodstvu od 3:0 otišlo na odmor, Sparta je u drugom dijelu uspjela postići još dva pogotka preko Stanciua i Chervaka i staviti tačku na više nego ubjedljiv trijumf.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Prijateljska utakmica:

Sparta - Vltavin 5:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti