Čizmić: Bili smo bolji i zasluženo slavili

Fudbaler Rudara

Čizmić: Bili smo bolji i zasluženo slavili

Rudar je u derbiju 16. kola Prve lige FBiH savladao je Radnički s minimalnih 1:0, a najzaslužniji za pobjedu tima iz Kaknja bio je Kulović.

Nakon pobjede razloga za zadovoljstvo imao je defanzivac Fadil Čizmić, koji je u razgovoru za SportSport.ba istakao da je njegov Rudar zasluženo slavio. 

"Pružili smo jako dobru partiju, što govori i činjenica da Radnički nije bio u situaciji da pokuša ugroziti naš gol. Napadali smo tokom čitavog meča. bili bolji i na kraju zasluženo slavili", kazao je Čizmić.

Rudar je jučerašnjom pobjedom smanjio zaostatak za vodećom ekipama Prve lige FBiH, a Čizmić ističe da se putnik u viši rang neće znati do posljednjeg kola.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Mi ćemo se truditi da nastavimo pobjeđivati i o Premijer ligi nećemo razmišljati. Ima još mnogo utakmica do kraja, tako da se prvak neće znati do zadnjeg kola. Najbitnije je ići iz utakmice u utakmicu, a onda šta bude", zaključio je Čizmić koji je u redove Rudara dospio iz bihaćkog Jedinstva. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.