Čizmić se razišao sa Olimpikom

Napustio Otoku

Čizmić se razišao sa Olimpikom

S. Mlaćo

Fadil Čizmić više nije član FK Olimpik. Naime, ovaj 26-godišnjak razišao se sa timom s Otoke, a minule sezone se nije nadigrao. 

Upisao je tek 12 nastupa, a dva navrata doživio je neugodne povrede koje su i glavne razlogi slabe minutaže.

Na kraju se odlučio na rastanak. Neće mijenjati rang takmičenja s obzirom da se nalazi na meti jednog federalnog prvoligaša i saradnja bi uskoro trebala biti dogovorena.

Čizmić je prije Olimpika nosio dres Sarajeva, Jedinstva i kakanjskog Rudara, a na Otoku je stigao na ljeto prošle godine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Olimpik je do sada angažovao tri nova imena, te je izvjesno da će doživjeti određene igračke promjene u ljetnom prelaznom roku. Na Otoci najavljuju da će se i naredne sezone boriti za prvo mjesto, koje im je ove mjesto izmaklo, tačnije otišlo u ruke Sloge Simin Han.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi