Ništa od Rijeke: Da Silva pred neobičnim angažmanom

Sve bliže Turskoj

Ništa od Rijeke: Da Silva pred neobičnim angažmanom

Edmir Škorić

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo Da Silva još je u iščekivanju novog kluba.

Nekadašnji napadač Dinama, Arsenala i Šahtara povezivao se s Rijekom, no čini se da nema ništa od senzacionalnog povratka u HNL.

Iako je Da Silva poručio da želi biti bliže Zagrebu i Hrvatskoj i da je razgovarao s Rijekom, na kraju je izgleda ipak izvjesniji njegov odlazak u Tursku.

Sada se povezuje s turskim klubom Yeni Malatyaspor, te je navodno ušao u pregovore s turskim prvoligašem i već se, javljaju tamošnji mediji, uveliko primiče kraju dogovora.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Malatyaspor je ušao ove sezone u tursku elitnu ligu, a trenutno je 10. na tabeli sa 22 boda.

Da Silva iza sebe ima bogatu karijeru, pa je neobično vidjeti ga u 'nekom' Malatyasporu, ali opet treba imati na umu da ima 34 godine i da je, igrajući za Arsenal, imao stravičnu povredu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi