Član Uprave FK Sarajevo nagovijestio odlazak Sarića

Sjajni vezista na izlaznim vratima

Član Uprave FK Sarajevo nagovijestio odlazak Sarića

Veznjak Sarajeva Elvis Sarić u ljetnom prelaznom roku gotovo sigurno će napustiti Koševo. Na ljeto Sariću ističe i važeći ugovor koji vjerovatno neće biti produžen, pa će Sarić napustiti bordo tim bez obeštećenja.

Dobrim igrama ovaj vezista nametnuo se i selektoru naše "A" reprezentaciju Robertu Prosinečkom, upisao je četiri nastupa u državnom grbu, a ove sezone u Premijer ligi je upisao 28 nastupa uz pet pogodaka i šest asistencija.

Da je Sarić na izlaznim vratima potvrđuje i komentar člana Uprave FK Sarajevo Senada Bilića koji je u jednom komentaru na Facebooku naveo da Sarić izrazio korektan, ali da želi u inostranstvo, te da mu je ovo zadnja šansa da to i ostvari.

"Nije ucjenjivao, nije odugovlačio i navjerovatnije će mu utakmica na Grbavici biti zadnja u bordo dresu", napisao je između ostalog Bilić.

Zanimljivo da je Bilić prokomentarisao i odlazak Harisa Duljevića, koji je Koševo također napustio bez obeštećenja

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

"Kada sam čuo šta je Duljeviću nuđeno i on je to odbio, nisam mogao vjerovati. Dakle nije ni do Uprave", napisao je Bilić koji je očigledno veoma aktivan na društvenim mrežama.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi