Zabrljao, pa se pravdao navijačima Barcelone: "Nije onako kao što izgleda"
Foto - Screenshot

Clement Lenglet se oglasio.

Zabrljao, pa se pravdao navijačima Barcelone: "Nije onako kao što izgleda"

Midhat Šljivak

Defanzivac Barcelone Clement Lenglet izazvao je brojne komentare navijača ovog kluba zbog scene koju je napravio nakon poraza od Bayerna i ispadanja iz Lige prvaka.

Lenglet se nakon utakmice nasmijan pozdravio s Robertom Lewandowskim i našao se na udaru navijača katalonskog kluba.

Nakon svega francuski defanzivac se javio i objasnio svoj postupak nakon utakmice.

"Želim poslati poruku svim navijačima Barcelone. Prije svega želim reći da sam tužan zbog jučerašnjeg rezultata jer klub zaslužuje najbolje, a mi to nismo uspjeli ostvariti".

[twitter]https://twitter.com/AccionYDeporte/status/1468765256956751874[/twitter]

"Također, želim objasniti fotografiju na kojoj se smijem s Lewandowskim. To je reakcija na nešto što se desilo u tom trenutku i ta reakcija ne izražava moje emocije zbog rezultata".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svako ko me poznaje dobro zna moju posvećenost profesiji i klubu, posebno navijačima Barcelone. Nikad ne bih namjerno napravio nešto tako, posebno nakon teškog poraza. Danas smo svi tužni, ali svi smo u misiji da vratimo Barcelonu tamo gdje pripada", poručio je Lenglet.

Francuski fudbaler je u Barcelonu stigao 2018. godine i za katalonskog velikana je odigrao 144 utakmice uz sedam postignutih golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
je li trebo plakat
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi