11

Komentari (11)

BordoBijeli1946
Materi se svojoj izvinjavaj, ja sam djecu u drugu sobu morao odvesti
krems_krems12
Momak kojeg od pocetka sezone samo udaraju, cupaju, kuckaju kad ima loptu i kad nema. Bilo je samo pitanje vremena kada ce ga neko isprovocirati do te mjere da nekog udari laktom. Sta sve trpi u ovoj divljoj ligi i politickom projektu genocidne tvorevine treba mu odati priznanje.
E.Car
Ko je gledao utakmicu zna da smo pokradeni. Crveni karton je kolateralna šteta za koju je kriv samo sudija.
amiriamir
Ne znam sto na Grbavici stalno traze nesto,a imaju solidno sudjenje.Istina je da se Borcu navlaci cesto,al sinoc je bilo sve cisto.Primilo je i Sarajevo iz ofsajda i nije frka ovolika,pa Borac oteo titulu Sarajevu a na Grbavici kazu nije strasno nista,nije do sudjenja.Ovo sinoc je bilo regularno
krems_krems12
Ako ti je solidno sudjenje navlacenje prekrsaja, kornera, auta protivniku, primanje golova iz ofsajda, sistematakog kartoniranja igraca, a to sve traje jos od prvog kola i utakmice sa Leotarom onda prijatelju ti imas veliki problem sa shvatanjem situacije ili gledas neki drugi sport. Sarajevaki klubovi ove sezone ne mogu u Eurupo da imaju u svom rosteru igrace Reala ili Bayerna, kada im sudbinu kroje mesetari i (ne)ljudi u crnom. To je mnogima jasno.
user1661873187
Pasa gdje ti zivis sta si ti gledao sinoc iz aviona se vidilo da silji tekmu od starta za Borac
user1582456981
malo klekni i podudlaj regularno
mitoza
Koju si ti utakmicu gledao?
semaa
ok to, al sto si se onoliko ibretio kad ti date crveni, izazvan jos veci bijes na klupi i tribinama.
E.Car
Zato sto se otimao međedu koji ga je cupao sa leđa i udarao i naravno kad mu je lakat završio na bradi protivnika da je imao opravdanje!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.