Navijači se skinuli i tamnoputom bh. napadaču pokazali zadnjice, uslijedila je (ne)viđena panenka

Tako blizu, a tako daleko

Navijači se skinuli i tamnoputom bh. napadaču pokazali zadnjice, uslijedila je (ne)viđena panenka

Admin Čaušević

Bizarna scena stiže za utakmice francuske Ligue 1 između Clermonta i Angersa, sa gostujućim navijačima kao glavnim protagonistima, a žrtva je bio tamnoputi napadač bh. porijekla.

Igrao se 39. minut utakmice kada je dosuđen drugi penal za domaće, a odgovornost je preuzeo Muhammed Cham Saračević koji je inače rođen u Austriji.

Kada se Saračević pripremao za izvođenje penala, navijači Angersa su odlučili da skinu hlače i pokažu svoje gole zadnjice.

Manja grupica pristalica gostiju je okrenula leđa, pokazala svoje intimne dijelove uz nadu da će zbuniti fudbalera 23-godišnjaka.

Umalo su i uspjeli pošto se Saračević odlučio za izvođenje penala panenkom i umalo je promašio, tačnije golman Bernardoni se nije proslavio.

Oglasi

Iako je lopta išla po zemlji i poprilično sporo, Bernardoni se već bio bacio i uspio je samo nogom zahvatiti loptu koja je zavšila u mreži.

Navijači Angersa su očekivano reagovali ljutito i bili su razočarani što njihova "taktika dekocentracije" nije bila uspješna.

Meč je na kraju okončan pobjedom domaćina 2:1 koji su uspjeli dobiti susret uprkos tome što su dobili čak dva crvena kartona.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, za goste je od prve minute igrao bh. internacionalac Halid Šabanović, ali je bivši igrač Sarajeva povrijeđen igru napustio u 30. minuti.

Clermontu je ovo bila treća pobjeda u nizu i sve brige oko opstanka su uza njih, dok je Angers ostao zakovan za dno sa 14 bodova i praktično je već u Ligue 2.

Top Komentari

vedin
Novinaru znaš li ti šta je panenka?! I jeste li morali u naslovu naznačiti da je tamnoputi?
1 0
Mowzilla
Povratak legende o Elvisu hehe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi