"Boli me briga što oni slave, znamo da su ih sudije pogurale, ako dobijemo mi smo prvaci"

Kontroverzni predsjednik ponovo u centru pažnje

"Boli me briga što oni slave, znamo da su ih sudije pogurale, ako dobijemo mi smo prvaci"

H. Zilić

Ekipa Cluja kolo prije kraja prvenstva Rumunije proslavila je titulu prvaka.

Ipak kontroverzni predsjednik FCSB Gigi Becali smatra da je njegova ekipa prvak ako dobije utakmicu posljednjeg kola upravo protiv CLuja, bez obzira što zaostaju četiri boda.

"Ako ih dobijemo u posljednjem kolu mi smo prvaci, ako bude drugi ishod utakmice, pružit ću ruku i čestitati", rekao je Becali pa dodao:

"Prošlo kolo su odlučile sudije i tako ih učvrstili na prvoj poziciji. Boli me briga me što oni slave i šta ko priča, vidio sam sve šta je bilo. Trijumf u posljednjem kolu znači da smo mi moralni i pravi prvaci, a ostali neka pričaju i slave sudije, oni su ih pogurali."

U prošlom kolu play offa za prvaka FCSB je remizirao sa Voluntarijem 2:2 i tako kolo prije kraja izgubio šansu da u međusobnom duelu protiv Cluja odlučuje o tituli prvaka Rumunije za ovu sezonu.

U timu iz Bukurešta bili su ogorčeni na suđenje u pomenutom susretu, a čini se da se još ne mogu pomiriti sa činjenicom da su izgubili titulu prvaka Rumunije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi