Bivši igrač Real Madrida žestoko progovorio: Postoje neka go**a koja govore loše o Ronaldu

Odlučio da se oglasi

Bivši igrač Real Madrida žestoko progovorio: Postoje neka go**a koja govore loše o Ronaldu

Esmer Oštraković

Fabio Coentrao koji je prošle godine završio svoju karijeru posvetio se ribolovu, ali je odlučio da se aktivira u medijskom smislu, te da odbrani svog prijatelja Cristiana Ronalda.

Naravno Ronaldo se našao na udaru javnosti nakon što je dao intervju u kojem je govorio loše stvari o Manchester Unitedu.

Nakon svega Manchester United je raskinuo ugovor sa njim, te je sada Cristiano slobodan igrač i svi čekamo da vidimo gdje će nastaviti svoju karijeru.

"Ne volim da čujem ovakve stvari o Cristinu. Postoje neki igrači koji su bili niko i ništa, oni su obična go**a, a usuđuju se govoriti o Cristianu kao da su neko i nešto u nogometu. Ne možete to da radite", rekao je Coentrao.

Nije mu bilo drago čitati razne stvari koje su nogometaši, pretežno bivši igrači Manachester Uniteda govorili o Ronaldu.

Ipak, Ronaldo je dobio što je tražio, a to je raskid ugovora, te će sada kao slobodan igrač moći potražiti novi klub.

Oglasi

Bivši kapiten Manchester Uniteda je Ronalda nazvao magarcem

Cristiano Ronaldo više nije član Manchester Uniteda, pošto je večeras klub saopštio da je sporazumno raskinut ugovor i Portugalac je postao slobodan.


Ronaldo je još ljetos želio da napusti Manchester United, ali nije bilo adekvatnih ponuda, zbog čega je morao da ostane na Old Traffordu. No, od početka sezone je bio ispod svog nivoa, djelovao je potpuno demotivisano, a sa menadžerom Erikom ten Hagom imao je jako loš odnos.

Sve je eskaliralo kada je prije nekoliko dana u eksplozivnom intervjuu Ronaldo Piersu Morganu otkrio da ne poštuje Ten Haga, napao neke svoje saigrače, legende kluba, a na kraju poručio da je izdan od strane Manchestera.

Klub je odmah otvorio postupak, analizirao sve njegove riječi, pa na kraju odlučio da više nema smisla da ostane. Raskinut je sporazumno ugovor koji je bio potpisan do ljeta 2023. godine, a Portugalac neće dobiti nikakvo obeštećenje.

Dosta je reakcija nakon što je Manchester objavio da je raskinut ugovor s Ronaldom, a između ostalih se oglasio i nekadašnji veznjak Crvenih đavola Paul Scholes, koji ga je nazvao magarcem.

"Misija ispunjena, magarče", napisao je bivši kapiten engleskog kluba u jednoj od Instagram priča.

Podsjećamo da su dvojica igrača dijelila svlačionicu Manchester Uniteda između 2003. i 2009. godine, razdoblje koje je obilježilo prvi mandat portugalske zvijezde na Old Traffordu, prije nego što je otišao u Real Madrid 2009.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ronaldo je s Real Madridom osvojio sve moguće trofeje, pa prešao u Juventus, da bi se prošlog ljeta vratio u Englesku.

Scholes je među rijetkima otvoreno ponizio Ronalda, dok drugi poput Rija Ferdinanda uglavnom daju diplomatske odgovore ne želeći skroz izgubiti odnos sa napadačem iz Portugala.

Top Komentari

Vertalessa
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Top24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi