Novi snimci Florentina Pereza u kojima brutalno vrijeđa igrače: Cristiano je bolesni idiot!
Foto - EPA

El Confidencial objavio nove snimke

Novi snimci Florentina Pereza u kojima brutalno vrijeđa igrače: Cristiano je bolesni idiot!

M. Šljivak

Španski mediji objavili su audio snimke aktuelnog predsjednika Real Madrida Florentina Pereza u kojima brutalno vrijeđa mnoge fudbalere ovog kluba.

Nakon što su 'procurile' uvrede prema legendama kluba Ikeru Casillasu i Raulu Gonzalezu iz 2006. godine u kojima ih naziva najvećim prevarantima, El Confidencial je sada objavio nove snimke.

Perez na njima navodno vrijeđa Cristiana Ronalda, Josea Mourinha te još jednog Portugalca koji je nekada nosio dres Kraljeva, Fabija Coentraa.

"Cristiano je lud. Ovaj čovjek je idiot, bolesnik. Mislite da je ovaj momak normalan? Ne može biti normalan kad radi sve ovo što radi", navodne su riječi Florentina Pereza.

Nije se tu kontroverzni predsjednik zaustavio. Vrijeđao je i Josea Mourinha.

Oglasi

"Cristiano i Mourinho su osobe sa ogromnim egom. Obojica su razmaženi i odbijaju prihvatiti realnost. Da su malo drugačiji mogli bi zaraditi još više novca. Mourinho je nenormalan".

"Coentrao je moron. Čovjek vozi bez vozačke dozvole. Obično je govno", navodne su Perezove riječi koje je prenio El Confidencial.

Real je demantovao navode da je Perez vrijeđao klupske legende i tvrde da stvari objavljene u medijima nemaju veze sa istinom.

Oglasio se i sam Florentino Perez.

"Objavljeni citati dolaze iz razgovora koje je tajno snimio novinar Jose Antonio Abellan, koji ih godinama bezuspješno pokušava prodati", rekao je Perez .

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Iznenađujuće je sada, unatoč vremenu koje je prošlo, da su to danas objavile novine El Confidencial. To su izolirane fraze izvučene iz širokog konteksta u kojem su izgovorene", dodao je prvi čovjek Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

makelele
Gospodine Perez, sta mislite o majki Terezi? Perez: "To je jedna drolja iskompleksirana", a sta mislite o Djeda Mrazu: "To je jedan krmak debeli, arogantni koji nema pojma o zivotu" , a sta mislite o jelenki? Perez: "to je jedan odvratni smrdljivi smrad?" , a sta mislite o teletabisima? Perez:"to su 4 divljaka koji misle da su zanimljivi i posebni, a u stvarnosti nemaju grama muda! A gospodike Perez sta mislite o usisivaču iz teletabisa? Perez:"to je jedan usljivi zaostali bedkorisni kreten, koji ne zna nista drugo osim sneće u sebe uvlacit". A sta mislite o onom liku iz nocne more sto je provocirao Vucu, Perez: "nit on sta moze sprcit, one je debil!
19 1
BogatiDijasporac
Kako mu UEFA i FIFA polako 'guraju'. Imaju znaci i veci krimosi od njega.
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi