Coleman: Nadam se da ću moći provocirati Bešića

Irski reprezentativac pred BiH

Coleman: Nadam se da ću moći provocirati Bešića

BiH u petak protiv Republike Irske igra prvu utakmicu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Reprezentacija koju vodi Martin O'Neill je zakupila cijeli hotel "Zenica" kako bi imala potrebni mir, a jedini trening u našoj državi će obaviti u jutarnjim satima na dan utakmice.

Uoči nadolazeće utakmice za irske medije je zanimljivu izjavu dao Seamus Coleman, koji sa našim Muhamedom Bešićem dijeli svlačionicu u Evertonu.

"Bešić je sjajan igrač, jak je na lopti i teško ga je proći. Moramo paziti na njega u drugoj utakmici. Ipak, nadam se da imati razloga da ga provociram nakon vikenda", riječi su Colemana. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, u našem nacionalnom timu vlada odlična atmosfera i svi igrači su spremni i motivisani da za pobjedu ostave posljednji atom snage na terenu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti