Čolić: Nisam dogovorio prelazak u Krupu

Desni bek još uvijek bez kluba

Čolić: Nisam dogovorio prelazak u Krupu

Samir Mlaćo

Nakon što je odlučio napustiti FK Olimpik, Benjamin Čolić postao je slobodan nogometaš.

Ovaj 25-godišnji desni bek nam je otkrio da ima nekoliko ponuda, ali da nije donio konačnu odluku o novom klubu. U pojedinim bh. medijima pojavila se informacija da je Čolić dogovorio prelazak u FK Krupa, što je on demantovao u razgovoru za SportSport.ba.

"Bilo je kontakata, ali ja nisam ništa dogovorio sa Krupom, niti dolazim na današnju prozivku. Ne znam odakle ljudima da pišu takve dezinformacije", kazao je Čolić.

I na polusezoni kada je odlučio napustiti Zrinjski bio je na meti Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Na polusezoni smo se čuli i ljudi iz tog kluba su bili maksimalno korektni", dodao je nekadašnji mladi reprezentativac BiH.

Čolić je u našoj zemlji nosio dres Željezničara gdje je i ponikao, a bio je i član zeničkog Čelika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi