Vukotić: Volio bih zaigrati za Zvezdu, navijam za njih

Stoper Krupe za SportSport.ba

Vukotić: Volio bih zaigrati za Zvezdu, navijam za njih

Samir Mlaćo

Sutra će u 17 sati biti održana prozivka nogometaša FK Krupa.

Ovaj tim definitivno je najprijatnije iznenađenje minule sezone BH Telecom Premijer lige s obzirom na osvojeno četvrto mjesto.

Krupljani su igrali sjajan nogomet, pa odmah na kraju sezone nije nedostajalo interesovanja za usluge velikog broj njihovih igrača.

Jedan od tih je i 21-godišnji stoper Aleksandar Vukotić, po mnogima jedan od najboljih stopera Premijer lige. Vukotić se povezivao sa Željezničarom, ali i mnogim klubovima iz inostranstva. 

"Odmor je još danas, a sutra već prozivka. Stvarno ne znam da li ostajem u Krupi", kazao je Vukotić za SportSport.ba.

U posljednje vrijeme pojavile su se priče da će Vukotić završiti u Crvenoj Zvezdi. On o tome kaže.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imao sam jedan poziv, ali ne znam da li je kontaktiran i klub. Ništa više tačno ne znam. Iskreno, volio bih zaigrati u Zvezdi, to je klub za koji navijam od malih nogu", jasan je bio stoper FK Krupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi