Novo pojačanje Čelika za SportSport.ba

Čolić: Pokušat ćemo biti bolji nego prošle sezone

Dino Kurbegović

Najnovije pojačanje Čelika je 24-godišnji desni bočni i po potrebi zadnji vezni Benjamin Čolić, bivši igrač Željezničara nakon sedam godina napustio je Grbavicu i u prisustvu svoje supruge potpisao dvogodišnji ugovor sa Zeničanima.

Nakon potpisivanja ugovora, Čolić je za SportSport.ba govorio o bivšem klubu, očekivanjima u Čeliku, te svojima igrama na Bilinom polju.

"Novi izazov u mojoj karijeri je dolazak u Čelik, nakon sedam godina u Željezničaru ovo je nova prilika za dokazivanje. Došao sam u dobar klub, zato sam i potpisao ugovor. Na meni je sad da se spremim, a to je za par kola. Sigurno je da ću brzo biti u dobroj fizičkoj spremi. Došao sam u Čelik da pomognem klubu u ostvarivanju što boljih rezultata", nada se bivši igrač Željezničara.

Nakon brojnih uspjeha sa Željezničarom, dolazak u Zenicu je nova stepenica u njegovoj karijeri.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Teško je napustiti klub u kojem provedete sedam godina. Proveo sam puno lijepih trenutaka u Željezničaru, ali takav je život nogometaša i lijepim stvarima nekada dođe kraj. Sada imam novi izazov u svojoj karijeri i želim da ovaj ugovor odradim na najbolji mogući način. U Čeliku igra još nekoliko igrača koje poznajem i s kojima sam igrao poput Bučana i Selimovića, tako da neće biti problem da se uklopim u novu sredinu. Ja ću dati sve od sebe da pružimo što bolje partije, a pokušat ćemo biti bolji nego prošle sezone", istakao je sada već bivši nogometaš Željezničara.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.