Čolić se razišao sa GOŠK-om

Nakon tri i pol godine

Čolić se razišao sa GOŠK-om

Iskusni defanzivac Elvir Čolić više neće nositi dres GOŠK-a.

Fudbaler koji je dva puta osvajao Premijer ligu BiH u GOŠK-u je od 2016. godine, u proteklom periodu je bio i kapiten, no saradnji je došao kraj.

Takav rasplet bio je i očekivan s obzirom da 33-godišnji Čolić u posljednje vrijeme nije bio u najboljim odnosima s klupskim rukovodstvom, a u ovom trenutku još nije poznato gdje bi mogao nastaviti svoju karijeru. 

Iza Čolića je bogato iskustvo. Prije dolaska u GOŠK, godinama je kao igrač Željezničara, Veleža, Zvijezda i Čelika igrao u najjačem rangu bh. fudbala, a može se pohvaliti kako je s Plavima s Grbavice osvojio i dva naslova prvaka BiH i jedan Kup.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Redove GOŠK-a su ranije napustili još Miloš Pavičević, Hamza Mešanović i Emir Hodžurda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi