Coman počeo pregovore sa Arsenalom?

Prenose engleski mediji

Coman počeo pregovore sa Arsenalom?

Francuski fudbaler Kingsley Coman bit će jedan od najtraženijih krilnih fudbalera ovog ljeta na transfer tržištu.

On se trenutno nalazi na posudbi iz Juventusa u Bayernu, a minhenski klub ima pravo otkupa njegovog ugovora s tim da moraju uplatiti 20 miliona eura na račun Stare dame do isteka ovog mjeseca.

Ukoliko se to ne dogodi, ostale ekipe imat će priliku da pošalju ponudu za Francuza, a čini se da su trenutno najkonkretniji timovi iz Premiershipa. Nakon što su Chelsea i Manchester City pokazali interes za njim, sada je to učinio i Arsenal, koji je navodno i počeo pregovore sa fudbalerom.

Ipak, trenutno najveća prava na njega ima Bayern, a posljenje informacije iz Njemačke kažu da klub iz Minhena neće propustiti priliku da ga kupi za 'male' pare. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Coman je ove sezone odigrao 15 mečeva u njemačkoj Bundeslgii te se dva puta upisivao u strijelce.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi