Engleski velikani ponovo u igri za Kolašinca
Foto: EPA

Arsenal i Chelsea žele bh. fudbalera

Engleski velikani ponovo u igri za Kolašinca

M. Šljivak

Transfer Seada Kolašinca u nekog od evropskih velikana na ljeto ne bi trebao doći u pitanje.

Defanzivca njemačkog Schalkea žele mnogi klubovi. Juventus ga je pokušao angažovati već u januaru, a bh. fudbaler je glavna želja Stare dame i u narednom prelaznom roku.

Međutim, konkurencija za njegovo dovođenje zaista ogromna. Interes za usluge 24-godišnjeg bh. fudbalera pokazuju i londonski velikani Arsenal i Chelsea i oni će uputiti ponude na njegovu adresu po završetku sezone.

Kolašinac je ugovorom vezan za Schalke još nekoliko mjeseci i tim iz Gelsenkirchena neće dobiti nikakvu odštetu od njegovog odlaska.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ove sezone reprezentativac BiH igra fantastično za ovaj tim i nije ni čudo što ga želi sama krema evropskog fudbala.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi