Coman žali zbog 'krivog' automobila: Idem u Audijevu tvornicu...
EPA

Hoće li izbjeći kaznu?

Coman žali zbog 'krivog' automobila: Idem u Audijevu tvornicu...

Fudbaleri Bayerna, kao što je već poznato, počeli su s treninzima prije nekoliko dana.

Bavarci treniraju u manjim grupama i strogo se drže svih propisanih pravila, a na treninge dolaze sami u svojim automobilima. Međutim, ne mogu u bilo kakvim.

Poznato je kako njemački gigant još od 2006. godine ima sponzorski ugovor sa Audijem prema kojem su svi igrači dužni da voze isključivo ovaj automobil, ali taj pravilnik danas je prekršio Kingley Coman koji se pojavio sa skupocjenim Mercedesom.

Još ranije su u Bayernu najavili da će sa 50.000 eura kažnjavati sve one koji ne budu poštovali to pravilo, a kako bi izbjegao kaznu Coman je imao interesantno objašnjenje.

"Izvinjavam se klubu i Audiju što nisam došao na trening u klupskom automobilu. Razlog je što sam oštetio retrovizor na Audiju. Ipak, bez obzira na to svjestan sam da sam pogriješio", rekao je Coman za Bild.

No, smislio je još nešto.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Kako bih ispravio svoju pogrešku, posjetit ću Audijev proizvodni pogon u Ingolstadtu čim budem u mogućnosti. Svim zaposlenim ću dati autograme i uručiti poklone", dodao je Coman.

Ostaje da se vidi hoće li u Bayernu progledati kroz prste Comanu ili će morati uplatiti 50.000 eura, kako, uostalom, nalaže klupski pravilnik.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LjutiKrajisnik
A eto njima je stalo da tvog autograma :)
4 0
Ivica_Osim8
hahah zato su svabe tu i dje jesu, Amerikanci bi ih voljeli uništiti da mogu, zato je Trump zabranio uvoz Njemackih auta u Ameriku
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi