Condom bi rado angažovao Prevljaka: Ako Salzburg želi pregovarati, tu smo...

Bh. napadača žele u Belgiji

Condom bi rado angažovao Prevljaka: Ako Salzburg želi pregovarati, tu smo...

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Smail Prevljak (25) odigrao je zaista odličnu polusezonu u redovima belgijskog Eupena.

Zabio je 25-godišnji napadač četiri gola u pet utakmica, ali ga je u rešetanju mreža spriječila pandemija koronavirusa, pa se nakon okončanja sezone Prevljak mora vratiti u redove RB Salzburga.

Još uvijek nije poznato hoće li austrijski šampion računati na usluge bh. napadača u narednoj sezoni, ali u Eupenu su sasvim jasni - rado bi doveli Prevljaka u svoje redove

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

"Ako Salzburg želi pregovarati o transferu mi smo otvoreni za razgovore", rekao je sportski direktor Eupena Jordi Condom.

Prevljakova sudbina bi se trebala znati u narednih nekoliko sedmica, ali sigurno je da njemu ponuda neće nedostajati.

Top Komentari

Famoza
valjalo bi mu da s condomom ugovor potpise
3 0
BlueBoys
Condom Sperman.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi