Prevljak ne ostaje u Belgiji
Foto: KAS Eupen

Bh. napadač skup za belgijski tim

Prevljak ne ostaje u Belgiji

Mediji u Belgiji izvještavaju kako Smail Prevljak neće ostati u Eupenu.

Naš reprezentativac je za ovaj klub nastupao u protekloj sezoni kao posuđen igrač Red Bull Salzburga. Odmah po dolasku pokazao se kao pojačanje postigavši četiri pogotka u pet utakmica, a u Eupenu imali su namjeru da ga zadrže i naredne sezone. 

Prethodnih dana između klubova vodili su se pregovori oko nove posudbe, pa i eventualnog otkupa ugovora, međutim mediji u Belgiji pišu da se Prevljak ipak vraća u Austriju.

"U Eupenu su svim silama željeli zadržati Prevljaka, ali zahtjevi Red Bull Salzburga su bili previsoki", navodi se, između ostalog.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Prevljak sa Red Bull Salzburgom ima ugovor do 2022. godine, a ostaje da se vidi da li će konačno dobiti pravu priliku u ovom klubu ili mu slijedi nova selidba.

Top Komentari

Penderinos
Neka ga tu gdje i jeste tamo su mu najbolji uslovi da jednog dana zaigra u ekipi svjetske klase
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi