Conte: Borba za titulu je ponovo interesantna
Foto: EPA

Trener Chelseaja

Conte: Borba za titulu je ponovo interesantna

Chelseajev menadžer Antonio Conte stao je pred novinare nakon što je njegov tim iznenađujuće poražen od Crystal Palacea. 

Plavci su na Stamford Bridgeu poraženi od Crystal Palacea rezultatom 2:1, a nakon utakmice Antonio Conte je izjavio da se kiksu njegovog tima najviše raduju mediji, jer je trka za titulu ponovo interesantna. 

"Za medije je ovo odličan rezultat, zato što trka za titulu postaje ponovo interesantna. Liga je gotova kada se matematički osvoji. U drugom slučaju morate da se borite i da idete na pobjedu u svakoj utakmici", izjavio je Conte. 

Chelsea na tabeli trenutno ima sedam bodova više u odnosu na drugoplasirani Tottenham. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U Engleskoj ne postoje lake utakmice. Svaka utakmica će biti teška, od sada pa do kraja, nebitno da li igramo protiv Manchester Cityja ili ekipe koja se bori za opstanak", podvukao je italijanski trener. 

Conteu je poraz od Crystal Palacea bio tek drugi na domaćem terenu otkako je preuzeo ekipu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi