Conte dobio nove loše vijesti uoči mečeva protiv Rome i Barcelone
Conte će biti i bez Gagliardinija najmanje u dva naredna meča

Inter je ostao bez veznjaka

Conte dobio nove loše vijesti uoči mečeva protiv Rome i Barcelone

S. Pašalić

Inter je ovog vikenda slavio protiv SPAL-a sa 2:1 i nakon kiksa Juventusa zauzeo prvo mjesto na tabeli Serije A.

Ipak, Antonio Conte je i pored pobjede dobio nove glavobolje s obzirom da se Roberto Gagliardini povrijedio i u 79. minuti je morao napustiti teren.

Nerazzurri su danas potvrdili da će Gagliardini zbog povrede stopala biti van terena neko vrijeme i naredne sedmice će otići na dodatne pretrage.

Conte se nekoliko puta ove sezone žalio da nema dovoljno igrača u rotaciji, a sada su mu još povrijeđeni Barella, Sanchez, Sensi i Gagliardini.

Loša je to vijest za Inter koji za tri dana igra protiv Rome u Seriji A, a zatim ga čeka jako bitan meč protiv Barcelone u Ligi prvaka u kojem će tražiti prolazak u nokaut fazu.

Gagliardini je ove sezone odigrao ukupno 12 utakmica u svim takmičenjima i postigao je jedan gol, te upisao jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi