Conte dovodi još jednog veznjaka
Foto: EPA

Tolisso u Chelseaju

Conte dovodi još jednog veznjaka

Midhat Šljivak

Engleski prvak Chelsea u narednu bi sezonu mogao ući jači za francuskog fudbalera Corentina Tolissoa.

Rukovodstvo Plavaca iz Londona obavilo je jučer pregovore s Lyonom oko eventualnog transfera Tolissoa na Stamford Bridge i navodno su tri strane izuzetno zadovoljne ponuđenim uvjetima.

Tako bi 22-godišnji veznjak karijeru mogao nastaviti u redovima prvaka Premiershipa, koji očigledno traži svježu krv u veznom redu.

Tolisso se ranije povezivao s prelaskom u redove torinskog Juventusa. Ipak, očigledno da Stara dama nije uspjela dogovoriti transfer, ali sigurno je da se sjajni veznjak neće razočarati ni potpisom za Chelsea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj fudbaler je protekle sezone bio važan kotač u ekipi Lyona koja je stigla do polufinala Evropske lige. Odigrao je ukupno 47 utakmica, a postigao je 14 golova uz sedam asistencija.

Pored Chelseaja i Juventusa, za njegove usluge se interesovala i Roma, ali očigledno Vučica nije toliko interesantna kao ostali velikani.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi