Begović se lijepim riječima oprostio od Chelseaja

Prešao u novi klub

Begović se lijepim riječima oprostio od Chelseaja

Pisanja engleskih medija o transferu Asmira Begovića iz Chelseaja u Bournemouth zvanično su potvrđena. 

Reprezentativni bh. golman je sa Bournemouthom jučer potpisao dugoročni ugovor, čiji detalji nisu objavljeni, a razlaz sa Chelseajem je bio neminovnost s obzirom da je ove sezone upisao svega osam nastupa. 

Begović nije skrivao da je nezadovoljan svojim statusom i u potrazi za većom minutažom odlučio je prihvatiti Bournemoutha, kluba u kojem je bio i 2007. godine na posudbi, a pri odlasku lijepim riječima se oprostio od Chelseaja. 

"Hvala igračima, trenerima, osoblju i navijačima Chelseaja. Bilo je sjajno biti dio pobjedničkog tima. Želim vam sve najbolje u budućnosti", napisao je Begović kojeg ubrzo očekuju pripreme sa reprezentacijom BiH. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi