Conte i Luiz zakopali ratne sjekire?

Brazilac se vratio treninzima

Conte i Luiz zakopali ratne sjekire?

Edmir Škorić

David Luiz se vratio treninzima s prvim timom Chelseaja, nakon što ga je Antonio Conte bio odstranio iz ekipe.

Brazilac je izbačen iz ekipe pred veliki derbi protiv Manchester Uniteda, ali ga je Italijan odlučio ipak vratiti u ekipu.

Sjajni stoper je odradio trening i u protokolu je za meč protiv WBA koji se igra narednog vikenda, poslije reprezentativne pauze. 

Navodno je Conte zamjerio Luizu što se previše druži sa Diegom Costom, a poznato je koliko je Conte imao nesuglasica sa Costom, nakon čega je ovaj bio prisiljen da napusti London.

Očekuje se da i Luiz završi s istim scenarijem period na Stamford Bridgeu, no njemu u prilog ide činjenica da je u dobrim odnosima s vlasnikom kluba Romanom Abramovičem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea je bez Luiza savladao United s 1:0, a nakon utakmice Conte je izostanak brazilskog stopera pravdao riječima da ne radi dobro na treninzima i da je odluka isključivo taktička.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi