Conte jasno poručio da Icardi više nema šta tražiti u Interu

Priča o njemu kao o bivšem napadaču

Conte jasno poručio da Icardi više nema šta tražiti u Interu

E. Čaušević

Fudbaleri Intera sinoć su na svom terenu ubjedljivo savladali Lecce sa 4:0 u prvom kolu italijanske Serije A.

Inter je na najbolji način otvorio novu sezonu, a na Meazzi je na klupi ovog kluba debitovao i Antonio Conte koji je odmah oduševio navijače Intera igrom ovog tima.

Klub s Meazze slavio je sa 4:0 uz odličnu igru tokom svih 90 minuta. Debitantski gol postigao je i Romelu Lukaku koji je prije nekoliko sedmica stigao u Inter iz Manchester Uniteda. Conte je nakon meča poručio da je Begijanac pokazao zbog čega su ga doveli.

"Lukaku je pokazao zbog čega smo se toliko trudili da ga dovedemo ovog ljeta. Ne smijemo zaboraviti da je Lukaku koštao 65 miliona eura koje će biti plaćeno tokom pet godina i kada ljudi pričaju o trošenju novca to uopšte nije toliko mnogo", rekao je Conte.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trener Intera ni ovaj put nije mogao izbjeći pitanje o Mauru Icardiju o kojem je govorio kao bivšem igraču ovog kluba što najbolje pokazuje u kakvoj situaciji se nalazi Argentinac.

"Marotta je dao jasan odgovor na to pitanje. U prošloj sezoni imali smo neke ključne igrače i trojicu smo pustili, a to su Perišić, Nainggolan i Icardi. To je to", dodao je trener Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi