Conte kritičarima: Neporaženi smo na 12 mečeva
EPA

Italijanski stručnjak

Conte kritičarima: Neporaženi smo na 12 mečeva

E. Ganibegović

Trener Chelseaja Antonio Conte bio je zadovoljan poslije pobjede svoje momčadi nad Brightonom sa 4:0 u 24. kolu engleske Premier lige.

Italijanski stručnjak je također istakao i da njegova ekipa uprkos brojnim problemima ne igra loše kako kažu neki kritičari.

"Ko god da je rekao da smo u krizi treba da obrati pažnju na statistiku. Neporaženi smo na 12 mečeva. Normalno da mediji ne vide pozitivnu stranu, a vide negativnu. Ali je ovaj tim uprkos svemu u nizu bez poraza. Ostvarili smo važnu pobjedu iako smo igrali bez pet bitnih igrača. Pobijedili smo i pored toga sa 4:0. To znači da svaki igrač zaslužuje šansu, da svako treba da se bori da bi igrao", izjavio je Conte, pa zatim dodao:

"Važno je da nastavimo u ovakom ritmu. Zadovoljan sam zalaganjem igrača, veoma je važno da rastemo kao tim. Od sutra svi koji su bili strijelci treba da zaborave na to i da isto učine protiv Arsenala."

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi