Luis Enrique se vraća trenerskom poslu?
Foto: EPA

Španac ima ponudu Chelseaja

Luis Enrique se vraća trenerskom poslu?

Midhat Šljivak

Nekadašnji trener Barcelone Luis Enrique mogao bi se vratiti trenerskom poslu.

Interes za španskog stručnjaka pokazuje ekipe Chelseaja, koja očigledno već traži zamjenu za Antonija Contea, koji će vjerovatno napustiti tim na kraju sezone.

Enrique se prošlog ljeta odlučio povući i odmoriti od trenerskog posla. Ipak, mogao bi se vratiti već u junu, a ponudu mu je navodno uputio aktuelni engleski prvak.

Pored španskog trenera, vlasnik Plavaca Roman Abramovich traži i novog sportskog direktora. Posao je ponudio nekadašnjem fudbaleru svog tima Julianu Bellettiju, koji trenutno obnaša dužnost ambasadora u Barceloni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Luis Enrique za sada je prvi favorit za klupu Chelseaja. Ponuda tima sa Stamford Bridgea će sigurno biti velika i teško će se odbiti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi