Conte napravio haos na press konfereciji zbog Hazarda

Ljute ga uvijek ista pitanja

Conte napravio haos na press konfereciji zbog Hazarda

E. Čaušević, foto: EPA

Belgijski fudbaler Eden Hazard u posljednje vrijeme igra ispod svih očekivanja, a mnogi vjeruju da bi na kraju ove sezone mogao napustiti Chelsea.

Jasno je da Hazard ima problema da se vrati u pravu formu i na njemu se može vidjeti da se jednostavno "pati" na terenu. Glasine oko novog ugovora, eventualnog odlaska u Real Madrid i odnosa sa Conteom dodatno su stavile pritisak na Hazarda koji pokušava da pronađe pravu formu.

Špekulacije oko Hazardovog ostanka ili odlaska očito su naljutile i italijanskog stručnjaka jer je Belgijanac glavna tema na gotovo svakoj press konferenciji. Conte je odlučio da stane u kraj svemu tome nakon što je "poludio" na pitanje novinara "Da li je Hazard sretan".

"To nije važno. Ja sam trener i to odlučujem. Vi ste zabrinuti da li je neki igrač sretan ili ne. Moj zadatak je da uradim najbolje za igrača i ekipu, a ne da činim svakog fudbalera sretnim. Svaka press konferencija je ovakva, pitate se brinem li što neki igrač nije sretan. Pa, ne brinem, brinem samo o utakmicama, pobjedama ili porazima", poručio je Conte.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi