Conte traži pojačanja širom Evrope, a u rezervnom timu ima fudbalskog čarobnjaka
Foto: Screenshot/Twitter

Navijači žele Hudson-Odoija u prvoj ekipi Plavaca

Conte traži pojačanja širom Evrope, a u rezervnom timu ima fudbalskog čarobnjaka

Teme:

Aktuelni prvak Engleske Chelsea se muči u ovoj sezoni Premier lige. Plavci imaju velikih problema sa realizacijom, pa su treneru Antoniu Conteu hitno potrebna pojačanja.

Međutim, ako pitate navijače Chelseaja, Conte može veliko pojačanje pronaći i u sopstvenom "dvorištu".

Naime, mladi ofanzivni veznjak Callum Hudson-Odoi već neko vrijeme briljira u rezervnoj (razvojnoj) ekipi Chelseaja, a svojom zadnjom partijom je "zaludio" navijače Plavaca koji ga što prije žele vidjeti u prvom timu.

Hudson-Odoi je u utakmici "razvojne" Premier lige postigao hat-trick protiv rezervnog tima Sunderlanda i pritom oduševio svojim fudbalskim umijećem.

Navijači Plavaca bi ga vrlo rado vidjeli u Conteovoj ekipi, posebno uzme li se u obzir da nikako nisu zadovoljni imenima (Benteke, Carroll) koja se pominju kao moguća pojačanja Chelseaja na zimskom prelaznom roku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Callum Hudson-Odoi je rođen 2000. godine i može pokrivati pozicije ofanzivnog veznog i krilnog napadača, a smatra se jednim od najvećih talenata u Engleskoj. Prošle sezone je vodio U18 ekipu Chelseaja do trostruke krune, a u finalu "omladinskog" FA Kupa protiv Manchester City je postigao i veoma bitan gol.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi