Conte: Ne znam ništa o transferu Ivanovića

Oglasio se trener Chelseaja

Conte: Ne znam ništa o transferu Ivanovića

U posljednje vrijeme sve se više špekuliše o tome da će srbijanski defanzivac Branislav Ivanović napustiti ekipu Chelseaja. 

Ivanović je prije nekoliko mjeseci izgubio mjesto u prvom timu londonske ekipe pa se govroilo da će do kraja januarskog prelaznog roka završiti u Zenitu iz St. Petersburga ili nekom klubu iz Premiershipa. 

Ipak, trener Chelseaja Antonio Conte poručio je da ništa ne zna o transferu Ivanovića.

"Ne znam ništa o tome. Ostala su još tri dana (do kraja prelaznog roka). U ovom mjesecu postoji mnogo špekulacija. Mislim da je on, do sada, bio uključen u našu ekipu", rekao je Conte.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ivanović je ove sezone odigrao 13 mečeva, odnosno 582 minute u Premiershipu. Osim toga, nastupao je po jednom u FA i Liga kupu. Podsjetimo da je on u Chelsea stigao na ljeto 2008. godine iz Lokomotive Moskva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi